İki kedi soğuğa dayanamadı

Son 50 yılın en sert kışı yaşanırken bu soğuktan maalesef sokak hayvanları da zarar görüyor. Vakıf Yurdu’nun yanında iki kedi soğuk havaya dayanamayarak can verdi.

Özel Haber: Kasım Şahin

Son 50 yılın en sert kışı yaşandığı şehrimizde kötü havalardan sokak hayvanları da büyük zarar görüyor. Vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk olarak görev edinip yaptığı kedi evleri maalesef dışarıda kalan bazı hayvanlara yetmiyor. Bolu’da bir çok yere koyulan kedi evlerinden yararlanamayan iki yavru geçtiğimiz gün donarak can verdi. Bu olay yurtta kalan öğrencilerde büyük üzüntü yaşatırken, üniversiteli gençlerin rektörlükten hayvan barınağı yapılması için müracaat edeceği öğrenildi.

13 Oca 2017 - 16:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

recep sarı - bizler bolulular daha insan olamamişiz ki o hayvanlara barınak yapalım o hayvanların bahçemize girmesine bile müsaade etmiyoruz kovuyoruz bizler insan olunca o hayvanlar daha iyi şartlarda yaşama şansı bulurlar ama önce bizim insan olmamız lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 16:00