İlçe nüfusunda kan aktı...

Bolu’nun Gerede İlçe Nüfus Müdürlüğünde meydana gelen olayda; bıçaklar konuşurken, üç kişi de vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandılar.

HABER MERKEZİ

Daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada iki kardeş ve yanlarında bulunan bir kişi bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Geçtiğimiz hafta ilçe merkezinde meydana gelen olayda; bıçaklar konuşurken, üç kişi de vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandılar.

İddialara göre, Gerede'de daha önce aralarında husumet bulunan iki grup, Nüfus Müdürlüğü'nde karşılaşınca kavga etmeye başladı. Çıkan kavga sonrasında iki kardeş ve yanlarında bulunan bir kişi bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay Gerede Nüfus Müdürlüğü’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce kavga eden ve aralarında husumet bulunan Mithat ve Sedat kardeşler ile Köksal ve Cihan isimli kardeşler Nüfus Müdürlüğü'nde karşılaştı.

Taraflar burada tekrar tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrasında Köksal isimli kişi, Mithat, Sedat ve yanlarında bulunan Ahmet isimli şahısa bıçakla saldırırken, şahıslar aldıkları bıçak darbesiyle yaralandılar. Durumları ağır olduğu belirtilen üç kişi hastanede tedavi altına alınırken; Mithat ve Sedat kardeşlerin ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğu ifade edildi. Olayın ardından bıçakla saldıran iki kardeş gözaltına alırken, polis soruşturma başlattı.

25 Oca 2015 - 16:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.