İller Bankası belediye’de muhatap bulamadı ##hb_manset.gif

İller Bankası, su isale hattının kesin kabulü için geldiği ilimizde muhatap bulamadı.       Su isale hatlarında yaşanan patlamalar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bolu belediyesi ilginç bir...

İller Bankası, su isale hattının kesin kabulü için geldiği ilimizde muhatap bulamadı.

Su isale hatlarında yaşanan patlamalar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bolu belediyesi ilginç bir uygulamanın altına imza attı. Bolu belediyesinin daha önce İsale hatlarında meydana gelen patlamaların sorumlusu olarak gördüğü iller bankasının tamamladığı su isale hattının kesin kabulüne yanaşmadığı ortaya çıktı. Daha önce belediyenin isale hattında belirli aralıklarla meydana gelen patlamalar yüzünden sorumluluğunun iller bankasında olduğunu açıklayan Bolu belediyesinin bu yüzden işin sorumluluğunu almak istemediği konuşulmakta...

Bundan Sonra Ne Olacak

Belediye kesin kabulü almayı reddetmeye devam ederse, İller Bankası mahkemeye başvuracak. Mahkemeden alınacak olan karar ile işin, belediyeye teslim etmenin yollarını deneyecek.

19 Mar 2013 - 21:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.