İmam Hatip nesli Gerede'de buluşacak

Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları ve muallimleri GiMMED.org organizesi ile 6 Ağustos Pazar Günü Saat10:00’da Esentepe RamazanDede mesireliğinde ailece buluşacaklar.

Haber: Gönül Olutürk

Bütün dönemleri kapsayacağı ifade edilen bir uygulama yapılarak Gerede imam hatip okullarında 1 sene bile okuyanlar ve halen okumakta olanlar ile bütün Gerede imam Hatip Lisesi ve ortaokulu mezunları mensubları ve çalışanları Esentepe Mesireliğinde saat 10:00’da Gerede İmam Hatipliler Derneği organizasyonu ile buluşacaklar. Gerede İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği GiMMED'in organize ettiği programa şehir içi ve şehir dışından yoğun bir katılım bekleniyor. Etkinlik için; “İnsanlığın kurtuluşu ve Kur'an nesli için gayret eden tüm Kur'an dostları davetlidir” çağrısında bulunuldu. Milletvekilinden, bürokrattan,belediye başkanına, siyasetçiden, gazeteciye kadar birçok ismi yetiştirdiği gibi; akademisyen, hukukçu, iş adamı ve hayatın birçok alanında tanınmış simaların yetişmesine vesile olduğu bilinen 50 senedir faaliyette olan Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulu , eskisiyle-yenisiyle tüm talebelerini ve ümmetin ve insanlığın kurtuluşu için mücadele eden Kur'an dostlarını buluşturacak. İHL ve Kur'an Dostları Buluşma Programı'nın Onur Konukları ise; ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, HakSoz.net den Gazeteci-Yazar Selahaddin EŞ ve İmkander Genel Başkanı PressMedya Editörü Murat Özer katılacak. İmam Hatipli Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Başbakan ve Yardımcılarının, Milli Eğitim Bakanı ve bürokratlarının, Diyanet İşleri Başkanı ve Yardımcılarının, Tüm imam Hatip Derneklerinin, ÖNDER, ENSAR, İLİM-YAYMA Cemiyeti, ÖZGÜRDER şubelerinin, ayrıca Bolu ve Gerede protokolünün de davet edildiği bildirildi.

“GEREDE İMAM HATİP LİSESİ’NİN ÜNÜNÜ DÜNYAYA TAŞIYANLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK”

48. Yıl Etkinliğinde Gerede İmam Hatip Lisesi’nin ününü dünyaya taşıyanlar ödüllendirilmişti. İnsanlık ve ümmet yararına yapılan çalışmalarla hem kendi ismini hem de davamızın Okulu Gerede İmam Hatip’i tüm dünyaya ve İslam dünyasına duyuran Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi ve Gerede Hadis Meclisi Kurucusu Yazar Prof. Dr. Hafız Hattat Bünyâmin Erul’a, Dünya Kur’ân-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Hâfız Mustafa Orhan’a ve 15 icad sahibi LED Ampul mucidi Doç. Dr. Mehmed Arık’a plaket takdim edilmişti. 50. Yıl etkinliğinde ise okullarımıza destek olan işadamlarımızdan Eyüp ÖZEMİR, M.Ziya KAHRAMAN ve Emin ÜSTÜN e bürokratlardan Ali FİDAN, Siyasilerimizden Fehmi KÜPÇÜ, Yüksel COŞKUNYÜREK, Ömer BAYGIN, Ahmet KIZILTAN ve Mustafa ALLAR a plaket takdim edilecek. İmam-Hatip Nesli Buluşma programına; Diyanetsen, MemurSen, Geredeliler Birliği ve Bolulular Birliği destek veriyor. 2019 Buluşması ise 4 Ağustos’ta. 52.YIL Programına kadar GEREDE İHL İHO Rehberi hazırlanacak.Kur’an Dostları Gerede Buluşması Programının sponsorları ise; Rahmet Turizm, Uzman Turizm FarkTel.net İbret alınması ve hayatımızda uygulanması için Açılışta okunacak ve müzakeresi yapılacak Âyetler: Tevbe24, Bakara-165, Şûra39, Müzzemmil-4, Yunus-87, Enfal-73, Nur-55, Maide-105, Nisa-142, Hud1-2 ve Müminun-2 GİMMED Gerede İmam Hatipliler Derneği Başkanı Âdem Çevik "Karma eğitim ve kravat dayatmasına son verilmeli ve tüm ilkokullara da meallikuran ve yaşayan Kurân Resulullah'ın hayatı dersleri konulmalı. Bunun için imza kampanyası açtık. Bilindiği gibi tüm okullarda kur’an seçmeli ders olsun kampanyamız 5 sene evvel başarıya ulaştı. İnşaallah bu imza kampanyamızda da fiili dualarınızla ayrıca üyesi olduğumuz; Kur’anı Anlama Platformu, ÖNDER İHL Derneği, Uluslararası Rabia Platformu ve Kurtuluş Kur’anda Cemiyeti destekleriyle de muvaffak olacağımıza inanıyoruz. Esentepe’deki Programa ailece gelmek, misafir ve dostlarınızla katılmanın mümkün olduğu bildirildi.


27 Tem 2017 - 05:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

03

@AdemCevik - haberimize yer verdiğiniz in 5000 beşbin mezun adima teşekkürlerimizi dualarımızı bildiriyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 05:04
02

Muharrem İMAMOĞLU - gerede imam hatip lisesini zonguldak ta bitirdim ama bu derslerden (8) adetini burada verdim ve açılı

şı esnasında yeniçağa köyleri muhtarlarından imzala rını ben topladım.bu manada bende gerede ihl mezunuyum. hayırlı uğurlu olsun. başarılar dşlerim. selam ve sevgilerimle.

yeniçağalı emekli erzurum il müftü yardımcısı

muharrem imamoğlu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 05:04
01

@ademcevik - #i̇mamhatipnesli 50.yıl geredebuluşması 5 kasım2017 pazar saat:11 okul binası @geredeonder @gimmed #furkan74 #tevbe24 #fussilet34 #isra53

gerede önder i̇mam hatipliler derneği ve gi̇mmed olarak 8 defa yaptığımız organizasyonu her sene ağustoy ayının ilk haftasında yapmaya devam edeceğiz. 2017 ebuluşmasını 6 ağustosta esentepe'de yaptık, 2018 yılının 51.yıl buluşmasını da yine inşaallah esentepe'de yapacağız. 50. yıl buluşmalarını i̇stanbul ve ankara'da da devam ettireceğiz. ankara'da önder ankara şubesinde, aralık ilk haftasında i̇stanbul buluşmasını da kağıthane müftümüz mezunlarımızdan mevlüt hali̇loğlu hocamızın ev sahipliğinde kasım ayında kağıthane de yapacağız. tüm mezunlarımızı ve kurtan dostlarını bekleriz. @ondergerede başkanı @ademcevik tel:05322033274 not. 5kasım buluşmasını okulumuz mezunlarla okuyanları buluşturma niyetiyle yemekli yapacağından gelebileceklerin yemek organizasyonunda sıkıntı yaşamamaları için okul idaresini aramaları rica ediyoruz. 03743116041 okul md

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 05:04