İmamın bal kovanlarını çalanlar yakalandı

Bolu’da İmam olarak görev yapan bir kişini bal kovanlarını, soğutucularını ve peteklerini çalan 3 kişi, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

Haber: Semih Baykal

İlimiz Alpagut Mahallesinde iddiaya göre iki ay önce M.Z. adlı bir imama ait 15 arı kovanı, iki soğutucu ve çok sayıda petek çalındı. Olay yerine gelen Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Büyük bir titizlikle çalışmalarını yürüten Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, O.K, D.K. ve Ş.K adlı şahıslara ulaştı. Ekipler şahısları Sanayi’de bulunun bir hurdacı dükkanında yakaladı. Şahıslar gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. O.K, D.K. ve Ş.K adlı şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.

25 Nis 2018 - 16:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.