İŞID’e bir darbe daha

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu’nun Şahinleri İŞID’de bir darbe daha vurdu. Şahinler İstanbul Başakşehir’den çalınan ve üzerine sahte plaka takılıp, sahte ruhsat düzenlenip Hatay’dan Suriye’deki konuşlanan İŞID mensuplarına teslim edilmek istenen kamyoneti takip sonucu Yeniçağa ilçesi girişinde yakaladı. Sürücü gözaltına alındı.

İŞID’e bir darbe daha
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Kasım ŞAHİN

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu’nun başarıdan başarıya koşan Şahinleri bir başarıya daha imza atarak İŞID örgütüne ikinci darbeyi vurdu. Geçtiğimiz ay İstanbul ilinden çalınan iki kamyoneti bir TIR’ın içersine saklamak suretiyle IŞID’a gönderilmek istenirken Şahinler tarafından TEM’de yakalanmış ve kamyonetler sahiplerine teslim edilmişti.

Şahinler dünde yine büyük bir başarıya imza atarak İŞID’e teslim edilmek üzere İstanbul Başakşehir’de bir işyeri sahibi olan Tekin Yılmaz’a ait kamyoneti çalıp önce Hatay’a ve oradan da Suriye’ye geçirilip İŞID’e teslim edilmek istenen, üzerine sahte plaka takılan kamyonet Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından Yeniçağa ilçesi girişinde sürücüsü M.A. ile birlikte yakalandı. Bir ay içersinde iki defe İŞID’e bir darbe vuran Şahinler, sürücünün ifadesinin alınmasından sonra Savcılığa sevk ettiler.

İki gün önce evinin önünden kamyonetini çaldıran ve Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından İŞID’e gönderilmek istenirken Bolu’da yakalanan kamyonetin sahibi Tekin Yılmaz, Şahinlere teşekkür ederek, “Polisimizin bu kadar titiz ve başarılı bir şekilde çalıp kamyonetimi iki gün içersinde bulacaklarını hiç anmıyordum. Kendilerini bu başarılı çalışmadan dolayı kutluyorum ve polisimizle büyük gurur duyuyorum. Kamyonetim benim ekmek kapımdı. Polis teşkilatına ne kadar teşekkür etsem azdır” diyerek arabasının anahtarını görevli polis memurlarından teslim aldı.


12 Nis 2015 - 20:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

yavuz - bolu emniyeti asayiş şube birimi de olmasa güvenliğimiz allah a emanet. yiğitlere helal olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 20:01