İsim Benzerliğinin Kurbanı Olmak İstemedim

Uçar Kumaş, OR-SEN Tekstil Turizm Gıda İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti, sahibi Orhan Uçar yazılı bir açıklama yaparak; “FETÖ Darbe girişimi sonrasında Fethullah Gülen Cemaati ile bağlantılı şirketlerin isimleri bütün ulusal basında isim isim yazılırken, bu isimler arasında “UÇAR TEKSTİL” olarak anılan firmanın, özellikle Bolulu hemşerilerim arasında şahsıma ait bir firma sanılarak bu şekilde algılandığını görerek ve duyarak huzursuz oldum” diye konuştu.

İsim Benzerliğinin Kurbanı Olmak İstemedim
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Kasım ŞAHİN

Uçar, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Hatta bazı basın organlarında bile bu yanlış algı üzerinden haber yapıldığını görerek müdahale etme gereği duydum. Ulusal basında Fethullahçı olarak adı geçen UÇAR TEKSTİL ile hiçbir alakası olmayan, “UÇAR KUMAŞ” firmasının sahibi olarak isim benzerliğinin kurbanı olmak istemediğim için ve özellikle de Bolulu hemşerilerimi aydınlatmak zorunda kaldığım için bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunuyorum.

Fethullah Cemaati ile ilişkili firmalar arasında gösterilen Uçar Tekstil ile şahsıma ait Uçar Kumaş firmalarının ne ticari ne de siyasi hiçbir bağlantısı olmadığı gibi, ayrı firmaların sahipleri olarak da Uçar Tekstil firması ile hiçbir bağlantımız yoktur. Böyle zorunlu bir açıklama ile Bolulu hemşerilerimin gündemini meşgul ettiğim için özür diliyorum” dedi.

29 Tem 2016 - 14:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.