İzzet Baysal Caddesi’nde sona geliniyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’nde yapılan çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Caddeye oturma grupları ve kent mobilyaları da getirildi. Cephe düzenleme çalışmalarının da devam ettiği İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kentte devrim yaptıklarını ve Bolulular için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, “İzzet Baysal Caddesi benim en büyük rüyalarımdan biriydi. Zor oldu ama bunu da başardık. Kimle başardık, halkımızla esnafımızın anlayışıyla. 15 gün sonra hep birlikte caddemizi de hem oturacağız hem de yürüyeceğiz. Caddemizi adına yakışır hale getirdik” dedi.

İzzet Baysal Caddesi’nin kentin en itibarlı caddesi olacağını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Caddedeki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda oraya oturma grupları ve kent mobilyaları da geldi. Cadde yaklaşık 15 gün kadar sonra toparlanmış olacak. Daha sonra ise cephe düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Biz istiyoruz ki, örnek bir caddemiz olsun. Bunu yaparken de dünyadaki örnekleri de referans alıyoruz. Burada yapılacak çalışmalarda ise maliyeti en alt seviyede tutabilmek için arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. Ama çalışmalarımız tamamlandığı zaman İzzet Baysal Caddesi en itibarlı cadde olacak ve oradaki binalar, daireler ve dükkânlar ise en değerli yerler olacak. Dolayısıyla günlük işlerle hadiseyi değerlendirirsek farklı bakabiliriz. Ama bir adım sonrasına baktığımızda Bolu’nun çok farklı noktaya doğru gittiğini görebiliriz” diye konuştu.

“Vatandaşımız çok memnun kalacak”

Konuşmasının devamında binalarda yapılacak olan uygulamalar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz “Proje kapsamında cepheleri bozuk olan binalara mantolama uygulanması ve cephe boyası yıpranmış binalara boya uygulanması yapılacak. Ayrıca özel kaplamalı binaların kaplama yüzeyleri temizlenerek, görüntü kirliliğine neden olan uydu anteni ve kablo gibi öğelerde gizlenecek. Yine cephede bulunan klima ünitelerinin kaldırılması ya da proje detayınca kapatılması sağlanacak. Binaların giriş dükkânlarının üzerinde projede belirlenen şekilde saçak uygulaması yapılacak. Kimsenin bize yaptırmak gibi bir zorunluluğu yok. Ama vatandaş bir daire ve apartman için pazarlık edecek, biz ise oranın tamamı için pazarlık ettiğimizden dolayı daha makul fiyatlarla yapılsın istiyoruz. Bittiği zaman vatandaşımız bu çalışmamızdan da çok memnun kalacak” diye konuştu.

16 Tem 2013 - 21:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.