Jandarma ekipleri küreklerle yangını söndürdüler

Mudurnu ilçemizde Fındıcak Köyünde alevler tarlayı sardı. Yangın çıktığını gören köylüler durumu hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdiler. Jandarma ekipleri alevlere kürek ile müdahale etti.

Haber: Aysun Beykoz

İlçemiz Mudurnu Fındıcak Köyünde yulaf tarlasında yangın çıktı. Olay öğle saatlerinde Fındıcak köyünün bir tarlasında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü meydana geldi. Alevleri gören köy sakinleri hemen durumu itfaiye ekiplerine bildir. Ellerine kovaları alan köylüler yangına ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine yakın olan jandarma ekipleri alevlere kürek ile müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin de gelmesiyle birlikte yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Jandarma ekiplerinin kürekler ile müdahalede bulunması çevreden tahdir topladı.

13 Ağu 2021 - 15:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.