Jandarmadan şehit yakınlarına iftar

Bolu Valisi Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yıldönümü dolayısıyla şehit yakınlarımıza verilen iftar yemeğine katıldı.

HABER: Aysun Beykoz

Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen iftar yemeğine Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi NagihanBaruş, Bolu Komando Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, oda başkanları, bazı daire müdürleri, şehit yakınlarımız ve askeri erkan katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği öncesi bir konuşma yapan İl Jandarma Komutanı İsmail Güzel, “ Bugün, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yıl dönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içindeyiz. 178 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden, tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu, kanun ordusu Jandarma Genel Komutanlığı’nın tüm personeli adına bu mutlu günümüze teşriflerinizden dolayı en derin saygılarımızı sunarım” dedi.

Okunan ezanın ardından iftarlar açılırken, iftar sonrasında da sohbet edildi.

15 Haz 2017 - 12:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.