Kaldırımları şık bir görünüme kavuştu

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım ve kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber: BMA

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı Üst Yolda başlayan kaldırım ve kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamen bittiğinde, yoğun geçen kış şartlarından ve çeşitli çalışmalardan kaynaklı yıpranmış kaldırım ve tretuvarlar estetik ve kullanışlı bir görünüm kazanacak.

“KULLANIŞLI VE ŞIK BİR GÖRÜNÜM KAZANDI”

Belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Atatürk Bulvarı Üst Yol’da devam eden çalışmaları ekiplerimizle birlikte yerinde inceledik, çalışmaları gerçekleştiren firma yetkilileri ile görüşmeler yaptık. Çalışmalar kapsamında kısmen tamamlanan; kaldırım ve kilit parke çalışmaları şimdiden kullanışlı ve şık bir görünüm kazandı. Çalışmalarımız devam ederken esnaflarımızın bizlere gösterdikleri anlayış için ise ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaldırım ve kilit parke çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

08 Eki 2020 - 15:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.