Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlarla Gülay’da

Bolu’nun en önemli eksiklerinden olan büyük beden ve kalite ürünlerin gelmesi için Gülay Güler yatırım yaptı.

Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlarla Gülay’da
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: Aysun BEYKOZ

Bolu’da yaşayan hanımların çok iyi giyindikleri biliniyor. Özellikle büyük beden giysilerde aranılan ürünleri bulmakta zorlanırlar ve başka şehirlere alışverişe giderler. Birçok kalite ürünün uygun fiyatlarla alınması için, Eski Hastane Caddesinde açtığı iş yerinde hanımların şıklığına katkı sağlıyor. Bolu’da aranıp bulunamayan büyük beden ürünler artık elinizin altında. İş yeri Sahibesi Gülay Güler açıklamasında, Bolulu hanımların giyim tarzına ve şıklığına ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Bu sebeple aradığınız her zevk ve bedene uygun kıyafet seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilmeniz için Gülay butik olarak size hizmet vermekten sonsuz mutluluk duyuyoruz. Büyük beden bayanların hayatla ne kadar barışık ve mutlu hanımlar olduğunun farkındayız ve bu nedenle onların mutluluğuna bizimde bir katkımız olsun istedik. Büyük bedende de en son trendleri Bolulu bayanların ayağına getirdik. Aranılan her ürün kalitesiyle ve uygun fiyatlarla bulabilir, sipariş yoluyla sahip olabilirler. Bu güne kadar gördüğümüz destekten dolayı tüm hanımlara teşekkür ediyorum, dedi.

09 Mar 2016 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.