Kameralara yakalandılar

Türkiye’nin 4 tarafı göllerle çevrili olan ve doğal güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Bolu’da vahşi hayvanlar vatandaşların kameralarına yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler bir anda fenomen oldu.

Haber: Semih Baykal

Bilimsel adı "ursus arctos" olan ve türlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olmaları nedeniyle Türkiye’de avlanması yasak hayvanlar listesinde bulunan, boz ayı ilimiz Tekke Işıklar Köyü civarında görüldü. Birol Alim adlı doğa yürüyüşü yapmak için Tekke Işıklar Köyü civarını tercih etti. Alim, Köroğlu Şelalesi yolu üzerine geldiği sırada çayırlık alanda bir anda boz ayıyı fark etti. Hemen kamerasını çıkartan Alim, boz ayıyı an ve an kaydetti. Daha sonra Alim görüntüyü kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Boz ayının görüntüleri sosyal medyada fenomen oldu.



Türkiye’de doğal güzelliği ile turizm merkezlerinin başında gelen Gölcük Tabiat Parkı’na giden tatilciler ise yürüyüş yolunda su kaplumbağası yakaladı. Parkın içinde bulunan göle gitmek için yürüyüş yolunda ilerleyen kaplumbağa’yı gören Cem Suveren hemen telefonunu çıkartarak görüntüye almaya başladı. Kaplumbağa’nın göle ulaşana kadar ki görüntüsünü telefonuna kaydeden Cem Suveren, bu anları sosyal medya üzerinden paylaştı. Sosyal medyada kaplumbağa’nın azmi ve su kavuşma çabası izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

14 Haz 2018 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.