KAR YAĞIŞI TEKRAR BAŞLADI

Bolu’da, D-100 karayolu ve TEM otoyolu Bolu Dağı mevkilerinde sabah saatlerinde kar yağışı başladı.

HABER: FARUK ÇİDEM
Bolu’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte aralıklarla yağan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, Bolu Dağı D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkilerinde etkili oldu. Kar yağışının başlamasıyla birlikte karayolları ekipleri, ulaşımda bir sorun yaşanmaması için hazır bekletildiler.

Günlerdir beklenen kar yağışı bu gün öğle saatlerinde şehir merkezinde kendisini gösterdi ve tipi şeklinde yağan kar yağışı bazı vatandaşları sevindirirken, bazı vatandaşlar ise şemsilerini açarak kardan korunmaya çalıştılar.

Bir anda tipi şeklinde yağan kar özellikle gençleri çok sevindirdi. Gençler cep telefonlarıyla selfie çekerek bu anı ölümsüzleştirmeye çalışırken, çocuklu aileler ise çocukları kardan korumak için yoğun çaba harcadılar. Yetkililer kar yağışının iki gün boyunca devam edeceğini bildirdiler.

14 Şub 2017 - 10:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.