“Karadeniz’in asi çocukları memleketi yönetmeye hazır!”

Karadeniz Bölgesi CHP İl Gençlik kolları başkanları toplantısı Samsun İl Örgütü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Bolu Gençlik Kolları İl Başkanı Çağdaş Özkan ve Merkez İlçe Gençlik kolları başkanı Melih Karagöz katıldı.

Haber: Ceylan Beykoz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karadeniz Bölgesi Gençlik Örgütü Samsun’da bir araya geldi. Samsun il gençlik örgütünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve Genel Başkan yardımcıları katılırken, Bolu’dan da CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Karagöz katılım sağladı. Samsun’da bir araya gelen genç başkanlar, geçtiğimiz yıllarda lösemiye yenik düşen CHP Samsun eski Gençlik Kolları Başkanı Furkan Demir’i mezarı başında andı. Sonrasında ise geçtiğimiz günlerde çirkin saldırıya uğrayan Samsun Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

18-19 CHP Gençlik Kolları Karadeniz İl Başkanları toplantısı 2 gün süren toplantıların ardından sona erdi. Ve toplantı sonunda CHP Gençliği, “Karadeniz’den umut ve cesaretle sesleniyoruz; Karadeniz’in asi çocukları memleketi yönetmeye hazır!” mesajı verildi.

20 Şub 2022 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.