Karagöz’den anlamlı çağrı

Geçtiğimiz gün Kuzey Irak Zap bölgesinde terörist saldırı sonucu şehit düşen Geredeli Uzman Çavuş İlhan Sezer için CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz anlamlı bir çağrıda bulundu.

Haber: Semih BAYKAL

Kuzey Irak’ın Zap bölgesinde teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Geredeli hemşerimiz Uzman Çavuş İlhan Sezer için, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Geredeli yetkililere anlamı bir çağrıda bulundu. Karagöz, yaptığı yazılı açıklamada Gerede’de bulunan Melih Gökçek Kültür Merkezi’nin adının Şehit İlhan Sezer Kültür Merkezi olarak değiştirilmesini istedi. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Karagöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği, memleketimizin yangın yerinde olduğu ve topraklarımızı aziz kanlarıyla sulayan, namusu gibi koruyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Buradan Bolu Valimize, Milletvekillerimize, Gerede Kaymakamımıza, Gerede Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize, İktidar Partisi temsilcilerine, Bolu halkımıza ve yetkili herkese açık çağrımdır; Gerede ilçemizde bulunan Melih Gökçek Kültür Merkezi'nin adı Kuzey Irak'ın Zap bölgesinde şehit olan Geredeli kardeşimiz ŞEHİT İLHAN SEZER KÜLTÜR MERKEZİ olarak değiştirilmesini rica ediyorum.Tüm yetkililerimizi bu konuda hassasiyete davet ediyorum.”

19 Eki 2017 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.