Karar günü

​​​​​​​Kendisini MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın koruması, Eski Bakan Suat Kılıç’ın danışmanı, ünlü kabadayı Alaaddin Çakıcı’nın yeğeni olarak tanıtan S.M. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Y.E.Ç. hakkında bu gün karar günü.

Haber: C. Kutay Aykan

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dolandırıcılık suçundan 16 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan S.M. ile sevgilisi olduğu iddia edilen Y.E.Ç. son kez hakim karşısına çıkacaklar.

S.M.’nin 2012 yılında dönemin Gençlik ev Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı olarak tanıtıp, 3 kişiyi işe aldıracağını belirterek 7 bin lira dolandırdığı ve bu suçtan dolayı yakalanıp gözaltına alındığı, ayrıca 7 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu da ortaya çıktı.

Yine aynı kışı geçtiğimiz yıl ilimizde yaşayan iki kişiden yaklaşık 75 bin lira alıp, kendilerini bakanlıklarda işe yerleştireceğini vaat etmişti. Tutuksuz yargılanan iki sanık hakkında Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti karar verecek.

03 Mar 2020 - 00:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.