Karsu; “ Her kesimden vatandaşımızı festivale ve kutlamalara davet ediyorum”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Mudurnu 15. Uluslararası İpekyolu Kültür Sanat ve Turizm Festivali ile Atatürk’ün Bolu’ya Gelişinin 82. ‘inci Yıldönümü Kutlama Etkinliklerine tüm Bolu halkını davet etti.

Haber: Kasım ŞAHİN


CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Mudurnu 15.Uluslararası İpekyolu Kültür Sanat ve Turizm Festivalinin Bolu tarihinin en önemli festivallerinden biri olduğunu söyledi. Karsu; “ Kosova, Ahıska Türkleri, Somali, Bangladeş, Çad ve Filistin ekiplerinin ağırlanacağı festival 15 Temmuz Cuma Geleneksel Esnaf Duası ile başlayacak. Çankaya Belediyesi HOYTUR, Kartal Belediyesi AGON, ve Havsa Belediyesi Halk Dansları Ekiplerinin renk katacağı festivalde her yıl olduğu gibi sünnet şöleni, karakucak güreşleri ve yemek yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirecek. 17 Temmuz Pazar Günü Şeyh-ül İmran Anma günü festivalin son gün etkinlikleri arasında yer alıyor. Her kesimden vatandaşımızı Mudurnu Belediyemizin gerçekleştireceği 15. Uluslararası İpekyolu Kültür Sanat ve Turizm Festivaline davet ediyorum” dedi. Festivale CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ’ın katılacağını da sözlerine ekleyen Karsu “ Dopdolu bir festival Bolu Halkını bekliyor” şeklinde konuştu.

“Ulu Önderimizin Kentimize Gelişinin 82’inci Yıldönümünü Coşkuyla Kutlayacağız”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 82’inci Yıldönümü kutlama etkinliklerine Bolu halkını davet etti. Karsu; “ Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize gelişinin 82’inci Yıldönümünü her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ile kutlayacağız. 17 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

14 Tem 2016 - 16:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.