Kartalkaya’da yarım metre kar

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da kar kalınlığı 55 santimetre olarak ölçüldü. Kayak merkezinde bulunan tüm pistler ise kayak için elverişli hale geldi.

HABER:Ceylan Beykoz

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, 2200 rakımlı Kartalkaya Kayak Merkezinde kar kalınlığı 55 santimetre olarak ölçülürken, hava sıcaklığı 2 derece olarak kayıtlara geçti. Kayak sezonunu geçtiğimiz hafta açan kayak merkezi yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya başladı. Özellikle hafta sonu günübirlikçi tatilcilerin kızaklarla ve kayaklarla kaydığı gözlemlendi. Yeni yıl için yapılan rezervasyonlarla Kartalkaya Kayak Merkezinde bulunan otellerde doluluk oranı % 80’i bulduğu belirtilirken, Bolu’nun en yüksek rakımlı tatil merkezinde hava sıcaklığı ise dün gece -2,2 olarak ölçüldü.

12 Ara 2017 - 09:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.