Kayıtlar, 10 Ekim’de sona eriyor

Belediye Sanat Merkezinde yürütülen sanatsal çalışmalara kayıt yaptırmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Kayıtlar için son başvuru tarihi 10 Ekim Çarşamba günü olarak açıklandı....

Belediye Sanat Merkezinde yürütülen sanatsal çalışmalara kayıt yaptırmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Kayıtlar için son başvuru tarihi 10 Ekim Çarşamba günü olarak açıklandı.

Bolu Belediyesi, Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi-(BSM) tarafından, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Koroları, Çocuk Korosu, Bağlama, Gitar, Keman, Fotoğraf, Resim, Çini Boyama, Ebru, Tezhib ve Hat alanlarında yürütülen sanatsal çalışmalara, “Yeni Dönem” başvuruları devam ediyor. Kendini, bu sanat dallarının herhangi birinde ilgili ve yetenekli gören ve zamanını sanatla değerlendirmek isteyen herkesin katılabileceği bu çalışmalar, her yıl Ekim-Haziran ayları arasında, yaklaşık 9 ay boyunca kesintisiz devam etmektedir.Çalışmalar “bireysel veya grup programları” şeklinde, alanlarında uzman ve deneyimli eğitimciler eşliğinde yürütülmektedir. BSM’deki sanatsal çalışmalar, genelde hafta içi gündüz veya akşam saatlerinde yapılmakta, ayrıca bazı gruplar için de, hafta sonu grupları oluşturulmaktadır.Yıl içerisinde katılımcılarla, tüm bu “Sanat” dallarında başlangıç veya ileri düzeyde çalışmalar düzenlenerek, onlara teknik ve teorik bilgiler verilmekte ve uygulamalar yapılmaktadır.. Ayrıca katılımcılarımızla, Bolu’da, diğer il ve ilçelerde Sergi, Konser ve değişik etkinlikler düzenlenerek, yapılan çalışmalar paylaşılmaktadır. BSM’deki yeni dönem sanatsal çalışmalara katılmak isteyenler,10 Ekim 2012tarihine kadar, (BSM)-Bolu Belediyesi-Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezine kayıtlarını yaptırabilecekler.

04 Eki 2012 - 18:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.