Kazada 2 kişi hayatını kaybetti…

Kıbrıscık ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan kişiyi taşıyan ambulans Bolu girişinde trafik kazası geçirdi. Bu kazada da 5 kişi yaralandı.

Kazada 2 kişi hayatını kaybetti…
Haber albümü için resme tıklayın
Haber: Kasım ŞAHİN

Celal Dikmen idaresindeki 14 DD 704 plakalı otomobil, Nadas Köyü yakınlarında karşı yönden gelen Murat Can'ın kullandığı 34 FG 0546 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Celal Dikmen araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Celal Dikmen ile aynı otomobilde bulunan Osman Dikmen yaşamını yitirdi. Yaralanan Berkay Can Dikmen ve Ali Osman Gökmen, İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

YARALI TAŞIYAN AMBULANS KAZA YAPTI

Diğer taraftan, Kıbrıscık’ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan Osman Gökmen’i taşıyan ambulansa da Karacasu ışıklı kavşağında alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Bu kazada ise, otomobilde bulunan Furkan Yılmaz, Hakkı Arslantaş, Burak Sokuluoğlu ve Mert Acar ile ambulans sürücüsü Ahmet Yılmaz yaralandı.


08 Haz 2015 - 19:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.