​​​​​​​Keklikler avlanmasın!

Bolulu doğasever ve hayvan severler, keklik türünün yok edilmemesi için, sosyal paylaşım sitelerinden duyuruda bulanarak, kekliklerin avlanmamasını istediler.

Haber: C. Kutay Aykan

Duyarlı vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinden şu duyuruyu yaptılar; “Bolu-Kıbrıscık ve Seben toprakları dahilinde gördüğünüz keklikler av hayvanı değildir. Onların çoğunluğu Bolu'da özel olarak yetiştirilip zehirli kenelerin toplanmasına katkı sağlamak için doğaya salınmaktadır. O yüzden keklik avlamayın, çevrenizi bilinçlendirin ki onlarda avlamasın” denildi.

Bazı avcılar, doğa katliamcıları ve hayvan düşmanları, kekliklerin doğaya büyük katkısı olmasına rağmen, keklikleri avlayarak, hem dokuya hem de çevreye zarar veriyorlar. Kekliklerin avlanması için Bolu halkının birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istenirken, bizde bu olaya destek veriyoruz. Keklikler avlanmasın

22 Oca 2020 - 13:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.