Kendini yakarak intihar etmek istedi

Ailesi ile yaşadığı sorunlar yüzünden bir şahıs Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtında kendini yakarak intihar etmek istedi.  Şahıs olay yerine gelen polis ekipleri tarafından intihardan vazgeçirildi.

Haber: Esra Öztürk

Olay, öğle saatlerinde ilimiz Kent Meydanı Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtında meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde ailesi ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla evi terk eden 44 yaşındaki Ş.B. intihar etmeye kalkıştı. Ş.B. yanına aldığı benzin bidonu ile Anıt Park’a geldi. Benzin ile kıyafetlerini yakan Ş.B.’yi gören vatandaşlar hemen Polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda Polis ekibinin yanı sıra İtfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Ş.B.’yi elindeki benzin bidonu ile gören polis ekipleri, intihardan vazgeçirmek için konuşmaya başladı. Polis ekiplerinin uğraşları sonucu intihardan vazgeçen Ş.B. benzin bidonunu polise teslim etti. Ş.B. daha sonra ambulansa alınarak sağlık kontrollerinin yapılması için hastaneye sevkedildi. Hastaneye sevk edilen Ş.B., sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüleceği öğrenildi.

Öte yandan olay yerine gelen Ş.B.’nin ailesi ise yaşadıkları şoku atlamaya çalıştı. Babalarının ambulansta olduğunu gören çocuklar gözyaşlarını tutamadı. Ş.B.’nin ailesi de ifade vermek üzere karakola götürüldü.

23 Tem 2019 - 13:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.