Keşke Birde Türk Bayrağı Olsaydı

Hükümetin başlattığı çözüm sürecine “Kızılderili” lakaplı Sabahattin Kalaycıoğlu facebook üzerinden tepki gösterdi.

Haber; Duygu Kaya

Kentimizin tanınmış simalarından “Kızılderili” lakaplı Sabahattin Kalaycıoğlu dün facebook hesabından paylaştığı iletide şu ifadelere yer verdi‘’Sevgili arkadaşlarım hükümetin başlattığı bu açılımlar İmralı açılımı, Roman açılımı, Alevi açılımı v.s derken inanın sonu gelmeyecek Abhaz açılımı, Çerkez açılımı, Laz açılımı, Boşnak açılımı diye uzayıp giderek kardeşi kardeşe düşman yapan bir durum ortaya çıkacaktır. Abhaz bir bayan arkadaşım vardı. Bugün sayfasında bir fotoğraf vardı ve en az 15 tane Abhazya Bayrağı vardı. Bir yorum yaptım. '' Keşke birde ‘’TÜRK BAYRAĞI''olsaydı dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Bende safiyane bir yorumu nerelere getirdin dedim. Sana sevgim ve saygım var diye yazmış ve arkadaşlıktan ayrılmış. Ayrılması dokunmadı da, bu sözden alınması dokundu. Demek ki bu açılımlar Türkün ve Türkiye’nin başına dert olacak. Bu konuyu birazda olsun rahatlamak için sizlerle paylaştım. Sevgiler’’

24 Nis 2013 - 19:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Ziyaretçi - İyi ki çıkarmış canı cehenneme. Günümüzden yazıyorum. Tepemize çıktılar mağduruz mağduruz diye diye. Asıl mağdur olan Türklerdir. Biz de bu toprakların Amerika yerlisiyiz. Şimdi de sessiz soykırım bizlere yapılıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 19:48