Kıbrıscık İlçesi gezildi

Bolu Valisi Aydın Baruş, ilçe ziyaretlerine Kıbrısçık ile devam etti. Vali Baruş ilçe ile ilgili detaylı bilgiler alırken, muhtarlar ile de özel bir toplantı gerçekleştirip, isteklerini ilk ağızdan aldı.

Kıbrıscık İlçesi gezildi
Haber albümü için resme tıklayın

Bolu Valisi Aydın Baruş, ilçe ziyaretlerinde son olarak Kıbrısçık ilçesindeydi. Vali Baruş’u ilçede Kıbrısçık Kaymakamı Emre Yalçın, Kıbrısçık Belediye Başkanı Doğan Dağ, ilçe İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar karşıladı.

MUHTARLARLA ÖZEL TOPLANTI YAPTI

Vali Baruş ilçe ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Emre Yalçın’dan ilçe ile ilgili brifing aldı. Vali Baruş daha sonra ise ilçede bulunan tüm muhtarlar ile özel bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarlara “Genel sıkıntılarınızı birebir dinlemek için bu toplantıyı yapmak istedim. Bir sorununuz varsa bana söyleyin” diyen Vali Baruş, yaptığı özel toplantıda muhtarların isteklerini tek tek not aldı ve yardımcı olacağını söyledi.

PAZAR YERİ VE ESNAF GEZİLDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş daha sonra ise her Perşembe günü kurulan halk pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İlçe esnafını da işyerlerinde ziyaret eden Vali Baruş İlçe Emniyet Amirliğine de uğrayarak emniyet çalışanlarına kolaylıklar diledi.

BELEDİYE ZİYARET EDİLDİ

Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise Kıbrısçık Belediyesini ziyaret ettiler. Vali Baruş’u Belediye Başkanı Doğan Dağ ile belediye çalışanları karşıladı. Ziyarette Belediye Başkanı Dağ ilk olarak Vali Baruş’a Belediyenin duvarlarına astırdığı Kıbrısçık ilçesinin yıllar itibari ile eski fotoğraflarını ve resimlerini göstererek ilçenin tarihçesi hakkında bilgiler verdi. Vali Baruş’u makamında da ağırlayan Başkan Dağ, belediye çalışmaları ile ilgili de kısa bir brifing de verdi.

SPOR TESİS ALANI GEZİLDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş daha sonra ise ilçenin en büyük projelerinden biri olarak gösterilen ve tamamlandığında normal standartlarda bir futbol sahası, spor salonu, fıtness salonu, voleybol ve basketbol sahasını kapsayacak Kıbrısçık Spor Tesis alanını gezdi. İlçe Kaymakamı Emre Yalçın’dan tesis hakkında bilgiler alan Vali Baruş, ilçe için bu projenin önemine değindi.

GÜBRE FABRİKASI VE DAĞ EVLERİ GEZİLDİ

Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise Kıbele Gübre Fabrikasına giderek burada fabrikanın Mesul Müdürü Ünal Çetin’den fabrika ile ilgili bilgiler aldılar. Vali Baruş’un ilçedeki son durağı ise Kıbrısçık Dağ Evleri oldu. Burada ilçede bulunan halk oyunları ekibi tarafından yöresel oyunlar sergilenirken, oyun sonrasında Vali Baruş halk oyunu ekibi ile bir süre sohbet etti. Daha sonra ise Vali Baruş dağ evlerini gezdi ve ilçeden ayrıldı.

Vali Baruş’un Kıbrısçık ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş da yer aldı.

01 May 2015 - 19:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.