Kıbrıscık, Karagöl’de köpek katliamı!!!

Kıbrıscık Karagöl mesire yerine sabah saatlerinde yüzlerce köpek bırakıldı. Karagöl turistik bir yer olarak bilinirken bu olayla adeta hayvan barınağı haline gelmesi, yoldan geçenleri huzursuz etti. Bazı köpeklerin öldürülmüş halde yol kenarına atılması ise katliamın ne denli vahim olduğunun bir göstergesi oldu.

Haber: Okay ÖZCAN

Edinilen bilgiye göre köpeklerin sabah saatlerinde Karagöl’e kimler tarafından bilinmeyecek şekilde bırakıldığı ve bazı köpeklerin öldürülerek doğaya atıldığı şeklinde. Yüzlerce köpeğin Karagöl gibi Kıbrıscık’ın mesire alanına bırakılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

10 Mar 2015 - 18:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.