Kılıçdaroğlu’ndan Gerede çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Bolu’nun Gerede ilçesine gelerek deri işçilerini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu soğuk havaya rağmen tabakhane işçileriyle uzun uzun sohbet etti.

Kılıçdaroğlu’ndan Gerede çıkarması
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: FARUK ÇİDEM

Dün Bolu’nun Gerede ilçesine gelen Kemal Kılıçdaroğlu tabakhanelerin olduğu alanın girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Gerede’li vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyarette Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tablo hediye edildi. CHP il ve ilçe başkanları ve yönetimlerinin de bulunduğu ziyarette Kemal Kılıçdaroğlu yoğun kar yağışına rağmen ziyaret ettiği işletmelere yürümeyi tercih etti.

RENKLİ GEREDE’Yİ ANLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun arabasından indiği andan itibaren yanında ayrılmayan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı olan Yusuf Renkli ziyaret boyunca Kılıçdaroğlu’na Gerede ve deri sanayi hakkında bilgiler verdi. Gerede’li vatandaşlar Genel başkanın yanında Yusuf Renkli’yi gördüklerinde ‘Yusuf Beyi Ankara’ya göndereceğiz, size söz veriyoruz’ şeklinde seslendiler. Vatandaşlara teşekkür eden Kılıçdaroğlu Renkli’ye dönerek seni mutlaka Ankara’da görmek istiyoruz dedi.

İŞLETMETLERİ ZİYARET ETTİ

Kılıçdaroğlu tabakhane ziyaretinde bazı deri işletmelerine girip çeşitli bilgiler aldı. Gerede’li deri işletmecilerinin sıcak karşıladığı Kemal Kılıçdaroğlu sektör hakkında bilgiler alırken aynı zamanda çalışanların ve işletme sahiplerinin sorunlarını da dinledi. Kılıçdaroğlu; “Türkiye’de AKP iktidar olduğundan beri pek çok sektör çalışanları ve sahipleri sorunlarla boğuşuyorlar. Hepsinin sorunlarını çok iyi biliyorum. Biz iktidara geldiğimizde bu sorunların hepsini çözeceğiz” dedi.



10 Nis 2015 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

mkamil - kılıçdaroğlu da diğer liderler gibi yapıyor ve sadece seçim döneminde işçilerin içinde ve esnafın arasında ! haksız mıyım ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 19:24