KİM NEREDE OY KULLANDI

7 Haziran genel seçimleri Bolu’da huzur ve sükunet içersinde geçen seçimlerde Ak Parti Bolu milletvekili adayı Ali Ercoşkun ile CHP Milletvekili adayı İmam Hatip Lisesinde, Ak Parti ikinci sıra Milletvekili adayı Fehmi Küpçü ile CHP ikinci sıra adayı Yusuf Renkli Gerede ilçesinde, MHP birinci sıra Milletvekili adayı ile ikinci sıra milletvekili adayı Kader Garipoğlu Sakarya ilkokulunda, Saadet Partisi birinci sıra adayı Canip Baysal lisesinde oylarını kullandılar.

Haber: Kasım ŞAHİN – Faruk ÇİDEM

ÇEKİRDEK AİLE OY KULLANDI…

7 Haziran seçimlerinde oyunu Bolu İmam Hatip Lisesi 1060 nolu sandıkta kullanan Ali Ercoşkun Ailesi ile birlikte oy kullanmaya gelirken kendilerinin çekirdek bir aile olduklarını ifade etti. Ercoşkun, küçük kızının da ilk defa oy kullanacağını söyledi. Ercoşkun oy kullandıktan sonra basın mensuplarının soruları yanıtlayarak “Vatana millete yeni Türkiye’ye hayırlı olsun inşallah. Bugün aile olarak ilkleri yaşıyoruz. Küçük kızımız Beyzanur’da bugün ilk defa oy kullandı. Evden çıkarken de ilk oyum ilk heyecanım diye çıktı. Dört kişilik bir aileyiz. Çekirdek bir aileyiz. Kızım, oğlum, eşim ve ben hepimiz birlikte oylarımızı kullandık. 7 Haziran seçimleri ülke için, millet için çok önemli, önemli bir dönüm noktası. Bolu olarak bu seçimi en iyi şekilde geçirmeye gayret ettik tüm teşkilatlarımız ile birlikte. Sadece Ak Parti’nin gerçekleştirebildiği bir seçim çalışmasına sahne oldu. 492 köy, 1150 mahallenin, Bolu’nun tamamında bu çalışma gerçekleşti Artık biz söyleyeceklerimizi söyledik. Söz milletimizin. Milletimiz ne takdir ederse başımızın üstünde yeri var. Bugüne kadar Ak Parti’nin milletvekili adayı olarak milletimizin karşısındaydık. Ama seçildiğimiz andan itibaren Tüm Bolu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmeye gayret edeceğiz. Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetlerdeki tecrübeyi inşallah önümüzdeki dönem çok daha kuvvetli bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirmeye çalışacağız. Hem Bolu’ya hem ülkemize bu seçimin vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ ifadelerini kullandı. O kullanma esnasında Ercoşkun’un oğlu Taha’ya oy pusulasının yanında görevlilerin iki tane zarf vermesi şaşkınlık yarattı. Taha’nın üçüncü kez oy kullandığı da öğrenildi.

GÜZ; “DARBE DÖNEMLERİ TARİHE KARIŞACAK

Ak Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz 7 Haziran seçimlerinde 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda oğlu ile oy kullanmaya giderken seçim sonrası darbe dönemlerinin tarihe karışacağını ifade etti.

Ak Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, oğlu ile birlikte oyunu 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda kullanarak açıklamalarda bulundu. Mehmet Emin Güz yaptığı açıklamalarda darbe döneminin tarihe karışacağını ifade ederek “Seçimler bilindiği gibi demokrasinin şölenleridir. İnşallah bu seçimlerde de en iyi kararı halkımız verecektir. En doğru kararı halkımız verecektir. Ben halkımıza güveniyorum inşallah güçlü iktidar devam edecektir. Tek başına iktidar devam edecektir. Koalisyonlar bu seçimle beraber tarihe karışacaktır ve aynı zamanda darbe dönemleri de bitecektir.” dedi.

EŞİYLE BİRLİMKE OY KULLANDI

7 Haziran seçimlerinde İmam Hatip Lisesi’nde oy kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Tanju Özcan oy kullanmaya eşi ve kalabalık bir parti heyetiyle gelirken heyecanı gözlerden kaçmadı.

7 Haziran seçimlerinde İmam Hatip Lisesi’nde Ali Ercoşkun’un da oy kullandığı okulda oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan kalabalık parti teşkilatı ile oy kullanmaya gelirken oy kullanımının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan yaptığı açıklamada “Tüm Bolu’muza, ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Bu sefer ben ekstra heyecanlandım, neden bilmiyorum. Daha önce de çok oy kullandık, aday olarak da oy kullandık ama bu kez daha keyifliydik, daha heyecanlıydık. Bugün güzel olan İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızda bize eşlik ettiler sağ olsunlar. Güzel bir kampanya yaşadık, çok çalıştık, bundan sonra artık takdir milletimizin. Çıkacak neticeye herkes razı olacak, umarım başarılı oluruz” şeklinde konuştu. CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Ülkemize, Milletimize, Bolu’muza hayırlı olsun. İyi bir çalışma geçirdik, neticesi inşallah hayırlı olur. Herkes için mutluluklar istiyorum” dedi.

TRAFOLAR POLİS KONTROLÜNDE

Geçtiğimiz seçimlerde Türkiye genelinde elektriklerin kesilmesi ve ardından bir bakanın “Trafoya kedi girmiş” açıklaması Türkiye gündemine oturmuş ve hatta mizah dergileri ile bazı ulusal kanal ve gazetelere de manşet olmuştu. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü bu tür olaylara mahal vermemek için ilimizin çeşitli noktalarında bulunan trafolara polis görevlendirerek oy sayımının il genelinde tamamlanmasına kadar gözetim altında bulundurdu.

07 Haz 2015 - 22:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.