Kimsesiz çocukları sevindiren muhteşem proje

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu bir ilki daha imza atmanın onur ve gururunu yaşıyor.. Ankara SEVGİ Evlerinde kalan yaklaşık 200 kimsesiz çocuğu Bolu’nun Yeniçağa ilçesi Yeniçağa Gölü Kuş Cenneti Piknik alanına 17 Temmuz Pazar günü Pikniğe götürüyor. Pikniğe Ankara da yaşayan Bolulular aileleri ile birlikte katılıp, Kimsesiz çocuklarla aile ortamında piknik düzenlenecek.

Kimsesiz çocukları sevindiren muhteşem proje
Haber albümü için resme tıklayın
HABER: Kasım ŞAHİN

Pikniğe Bolu Sevgi evlerinden de Kimsesiz çocuklar katılarak Ankara’dan gelen arkadaşları ile kaynaşacaklar. Konu ile ilgili toplantı yapılarak piknik programı belirlendi. Piknik hakkında açıklama yapan Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin "Amacımızı kimsesiz çocukları bulundukları ortamdan alıp, pikniğe götürerek aile ortamında çeşitli etkinlilerle bir gün geçirmelerini sağlamak. Ayrıca Bolu'da ki sevgi evlerinde kalan çocuklarımızda pikniğe katılarak, Ankara’dan gelen Arkadaşları ile tanışıp kaynaşacaklar. Pikniğimize aileleri ile birlikte katılmak isteyen hemşehrilerimiz bizlere Cumartesi günü saat: 14.00 kadar bildirebilirler. Çocuklarımızın stresten uzak bir gün geçirmeleri arzumuzdur. Onların yüzünde bir nebze olsun mutluluk sevinç sağlayabilirsek ne mutluluk. Bu etkinliğimizde bizlere destek olan ve çocuklarımızın pikniğe götürülmesinde büyük katkıları olan ve o çocuklarımızın başında olacak olan hemşehrimiz Banu Latif ve Meliha Latif hanımefendiler ile Sevgi annelerine ve çocukların pikniğe katılmasına izin veren yetkililerimize teşekkür ederiz " dedi.

Pikniğe katılmak isteyenler kaç kişi ile katılacaklarını Mehmet Bilgin 05327893750 ve Engin Ulaş 05419520591 numaraları arayarak Cumartesi günü saat: 14.00'e kadar bildirebilirler. Pazar gün Sabah Saat:08.30 da AŞTİ Karşısındaki Otopark yanından araç kalkacaktır. Katılıma göre tutulan araç katılımcılara bildirilecektir.

14 Tem 2016 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.