Kırsal kalkınma destekleri sürüyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması amacıyla başlatılan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında gönderilen küçükbaş hayvanlar Sebenli çiftçilere teslim edildi.

Haber: BMA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı kapsamında yer alan Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesinde başvurusu onaylanan Sebenli genç çiftçilere 152 koyun, 8 koç Seben Belediyesi ekipleri tarafından teslim edildi. Genç çiftçilerin desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Genç çiftçilerimize devletimiz tarafından sunulan bu fırsatı iyi değerlendirerek sahip oldukları bu hayvanlar ile yetiştiricilik yolunda başarılar ve bol kazançlar dilerim” dedi.

19 Şub 2017 - 10:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.