Köprü çalışmalarında sona geliniyor

Yığılca ve Gölyaka'da köprü çalışmalarında son aşamaya gelindi.   Bolu Orman Bölge Müdürlüğünün 2012 Yılı yatırım Programları gerçekleşiyor. 2012 yılı yatırım...

Yığılca ve Gölyaka'da köprü çalışmalarında son aşamaya gelindi .

Bolu Orman Bölge Müdürlüğünün 2012 Yılı yatırım Programları gerçekleşiyor. 2012 yılı yatırım programlarında bulunan Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü Karagöknar Orman İşletme Şefliğinde yapılmakta olan 15,40 Metre boyundaki köprü ile Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü Kardüz İşletme Şefliği 329 Kod nolu yolda yapılan köprü çalışmalarında son aşamaya gelindi. Köprü yapım çalışmalarının her kademesi, Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlükleri teknik elemanları tarafından denetlenip kontrol ve takip ediliyor.

Bolu' da ilk Ceviz özel ağaçlandırması yapıldı

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Çele Orman İşletme Şefliği bölgesinde yer alan Müstakimler köyünde 5 dekar alanda "özel ceviz ağaçlandırması" gerçekleştirildi. Bolu'da ilk defa bir vatandaş, ağaçlandırma yönetmeliği kapsamında 2012 yılı birim fiyatlarına göre 5422,00 TL kredi kullanılarak bu yatırımı gerçekleştirdi. Daha önce Ericek köyünde köy tüzel kişiliği adına yaklaşık 1 hektarlık alanda özel ceviz ağaçlandırması yapılmıştı. 3 yaşlı aşılı ceviz fidanları kullanılarak tesis edilen sahanın kredi geri dönüşü 15.nci yılın sonunda bir defada yasal faiziyle birlikte tahsil edilecek.

29 Kas 2012 - 19:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.