Koronadan 2 ölüm daha

İlimizde etkisini her geçen gün artıran koronavirüs dolayısıyla iki vatandaşımızı daha kaybettik.

Haber: Volkan Yılmaz

Koronavirüs salgını ilimizde etkisini her geçen gün artırırken koronavirüse bağlı ölümlerin önüne geçilemiyor. Son olarak Geredeli iş insanı Mustafa Keskin, yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düştü. 47 yaşındaki Keskin’in vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Bir diğer vefat haberi ise yine Gerede’den geldi. Salgın nedeniyle uzun süredir tedavi gören Gerede Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Yüksek Grup sahibi iş insanı Hüseyin Yüksel koronavirüse yenik düştü. Yüksel’in vefatı sonrası sevenleri yasa boğulurken çok sayıda kişi taziye mesajı yayımladı.

10 Ara 2020 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.