Köy kül oluyordu

Mudurnu ilçemizde çıkan yangında, iki katlı ahşap ev, ahır, samanlık, odunluk, garaj ile hafif ticari araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

İlçeye bağlı Mangırlar köyünde 48 yaşındaki Raşit Tek’in eşi 45 yaşındaki Hatice ve oğlu 12 yaşındaki Mehmet ile birlikte yaşadığı 2 katlı ahşap evin mutfak kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mutfaktan çıkan alevleri fark eden Hatice Tek eşi ile birlikte yangına önce kendi imkanlarıyla müdahale etti. Ancak başarılı olamayan karı-koca, oğlu Mehmet Tek’i de evden alarak dışarıya çıktıktan sonra itfaiyeyi aradı. Hatice Tek, komşularının da yardımıyla evin yanındaki ahırda bulunan büyükbaş hayvanlarını da dışarı çıkardı.

Rüzgarın da etkisiyle alevler evi tamamen sardıktan sonra yanında bulunan ahır, samanlık, odunluk ve garaja sıçradı. İhbar üzerine köye gelen Mudurnu ve Bolu belediyelerine ait itfaiye araçları ile Mudurnu Orman İşletme Şefliği’ne bağlı arazözler, yangına müdahale etti. Köy yollarının dar olması nedeniyle itfaiyenin güçlükle ulaştığı yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev, ahır, samanlık, odunluk, garaj ile hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 Ara 2017 - 03:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.