Kutlu, basın bayramı’nı kutladı

İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basından sansürün kaldırılışının 105’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılması ve Basın Bayramı’ nedeniyle bir mesaj yayımlayan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, basın çalışanlarının kamuoyunu aydınlatmak, bilgilendirmek için her ortamda ve koşulda, sorumluluk duygusuyla hareket ederek, toplumun haber alma ihtiyacını yerine getirdiğini belirtti. Bireyin günlük yaşamındaki en büyük yardımcısı ve başvuru kaynağı olan medyanın meslek ahlakından ödün vermeden yayın yapmasının, bulundukları bölgenin huzuru ve gelişmesi açısından büyük önem taşıdığına değinen Kutlu, “Basın mensuplarımız tüm gelişmelerden kamuoyunu haberdar etmek adına gündemi takip ederek doğru habercilik ilkelerine bağlı, tarafsız habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Basın camiası, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması ve yönlendirilmesi gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenebilmektedir. Kaliteli ve ilkeli haberciliği kendine esas alan özveri, emek ve yoğun iş gücü ile Bolumuzun sosyal, ekonomik, kültürel yaşamına önemli katkılar sunan basın mensuplarımıza, Boluluların yaşam kalitesini daha da artırmak, ilimizi ve ilçelerimizi daha yaşanılır kılmak amacıyla yaptığımız hizmetlerin tarafsızca duyurulması ve doğru algılanması adına gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ederim. Dayanışma, sevgi ve paylaşımın bizleri hep birlikte daha da ileriye götüreceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en içten duygularla kutluyor, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

24 Tem 2013 - 21:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.