Kutlu Doğum Yürüyüşü…

İl Müftülüğü ve Bolu Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında yaklaşık 700 kişi, Valilik önünde toplandı. İl Müftüsü İzani Turan, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisinin katıldığı yürüyüşte, Orta Asya’dan gelen ve Bolu’da öğrenim gören öğrenciler, yerel kıyafetleriyle dikkat çektiler. Küçük yaştaki izciler de yürüyüşe renk kattı.

Kutlu Doğum Yürüyüşü…
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Okay ÖZCAN

Yürüyüş esnasında İl Müftülüğü personeli tarafından vatandaşlara lokum ve İl Müftülüğü tarafından ‘Hadislerden Hayatımıza Yansıyanlar’a isimli kitap dağıtıldı.

BELEDİYE MEYDANINDA BİRÇOK ETKİNLİK YAPILDI

Kalabalık, Belediye Meydanı’nda kurulan koltuklara oturarak programın başlamasını beklediler. Meydandaki etkinlikte ilk olarak ilahi dinletisi yapıldı. Daha sonra Müftülük’den bir görevli Kuran-ı Kerim okudu. Bir konuşma yapan İl Müftüsü İzani Turan, Kutlu Doğum Haftasının önemine değinerek etkinliklerin hafta boyunca süreceğini ifade etti.

Programın sona ermesinin ardından Kızılay tarafından vatandaşlara çorba dağıtıldı. Bazı vatandaşlar da Kızılay’a kan bağışında bulundu.


14 Nis 2015 - 19:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.