Kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğleden sonra kuvvetli sağanak yağış yağması bekleniyor. Metrekare başına düşen yağışın 21-50 kg arasında olması tahmin edildi.

Haber: Ceylan Beykoz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu için kuvvetli sağanak yağış uyarısı verdi. Gök gürültülü sağanak yağışların, Bolu, Çankırı, Karabük çevrelerinde, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. MGM tarafından yapılan yazılı açıklamada, “ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyarısı yapıldı.

Saat 13.00-20.00 arasında gerçekleşmesi beklenen kuvvetli yağışın m2’ye 21 ila 50 kilogram arasında düşmesi bekleniyor.

17 Haz 2022 - 12:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.