Laçin’e yakışır bir görev

Bolu Diş Hastanesi Başhekimliği görevini bu güne kadar başarılı bir şekilde yapan Dt. Taner Laçin, Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari İşler Başkanlığı’na Dt. Taner Laçin görevlendirildi.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından İdari İşler Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Danışman geçtiğimiz aylarda bu görevinden alınmasının ardından yeni görevlendirme yapıldı. Genel sekreterlik bir süredir boş bulunan İdari İşler Başkanlığına Bolu kamuoyunun yakından tanıdığı Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Taner Laçin’i atandı.

Genç yaşta getirildiği tüm görevleri başarılı bir şekilde yapan ve camia tarafından sevilen genç diş hekimi Taner Laçin’in bu günden itibaren yeni görevine başladığı öğrenildi.

24 Mar 2017 - 14:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

veysel - tum camiadan kasıt nedir yandaşlık ilk ve tek sart

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 14:36