Latin Danslarını Bolu’ya Sevdirecekler

Pazar akşamı muhteşem bir gece geçirmek isteyenler, eğlenceyi doruğa çıkaracak bu gecede Saade Cafeye akın edecek.

Pazar akşamı Saade Cafe’de muhteşem bir gece fırsatı sunan Koray Küçükoğlu ve dans ekibi en seçkin disko müzikleri ile eğlencenin ve dansın doruklarına ulaşıp, kaliteli latin dans gösterileri ile bütün hünerlerini sergileyerek bu geceyi kaçırmayan herkesi; salsa, bachata, tango, ileri seviye akrobatik salsa, ileri seviye bachata gösterileri ile mest edecek. Ayrıca gösterilerin sonunda farklı olarak Bolu’da bir ilki gerçekleştirip workshop yaparak dansı insanlara sevdirmeyi amaçlayan Koray Küçükoğlu ve dans ekibi bu muhteşem geceye içinde dans enerjisi olan, dansı hayatının bir parçası olarak gören herkesi davet etti.

24 May 2013 - 18:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.