Leolar’dan Mengen Cumhuriyet İlkokuluna anlamlı yardım

Ankara Hisar Leo Kulübü Mengen Cumhuriyet İlkokuluna bir yıla yetecek kadar temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Leolar’dan Mengen Cumhuriyet İlkokuluna anlamlı yardım
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Semih BAYKAL

Mengen Belediyesinin ulaşım sponsoru olduğu yardım kampanyasında Okulun minik öğrencileri yardımı gerçekleştiren ağabeyleri ve ablalarıyla birlikte malzemeleri okullarına taşımaktan büyük zevk aldılar.Türkiye de önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan dinamik genç en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Leolar Mengen de olmaktan ve bu güzel yardımların yerini bulmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek ayrıca bu malzemelerin ulaşımı konusunda destek olan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut´a da teşekkürlerini ilettiler.Belediye Başkanı, bu güzel duyarlı davranışlarından dolayı Leolara teşekkürlerini sunarak bundan sonraki zamanlarda da Belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.Okul Müdürü Bahire Gürgör de temizlik malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu ve yapılan yardımdan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek kulüp üyelerine teşekkürlerini iletti.

21 Mar 2016 - 17:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.