Lodos’un verdiği zararlar devam ediyor...

Bolu’da 1 Şubat tarihinde hızı saatte yaklaşık 100 kilometreyi bulan lodos’un zararları her geçen gün tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor.Gölcük ve Çevresinde yaklaşık 10 bin ağaç köklerinden ve orta kısımlarından kırılarak devrilen köknar ve çam ağaçlarından sonra Büyüksu çevresinde bulunan ağaçlarda şiddetli lodosun etkisiyle derenin üstüne devrildiler.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu 3 gün süren şiddetli lodos sadece Gölcük Tabiat parkı ve çevresine değil şehir merkezinde de etkisini gösterdi. Şehir merkezinde bazı evlerin çatılarında zararlar meydana getirirken, bir çok tabela, trafik levhaları ve inşaatların etrafından bulunan tahtadan koruma duvarları ve araçlar hasar görmüştü.

Şiddetli lodos nedeniyle Karacasu Yolu üzeri Berk köyünün sınır kenarından geçen Büyüksu’da da ağaçlar devrildi. Büyüksuyun kenarında bulunan ve yaz aylarında yeşilliği ile görsellik sağlayan bir çok ağaç lodosun etkisiyle derenin üzerine devrildi.

05 Şub 2015 - 18:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.