Luca şov

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunu 177’inci yılı nedeniyle Bolu’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Narkotik köpeğinin uyuşturucu arama ve bulma olayı adeta şova dönüştü.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapan narkotik köpeği Artos’un emekliye ayrılmasının ardından NARKO Şubesine yeni alınan Luca isimli Alman kurdu, uyuşturucu arama ve bulma uygulamasında yaptığı hareketler alkışlarla karşılandı.

NARKO Şubesinde bir ayrındır narkotik köpeği olarak görev yapan Luca, bu görevi esnasında onlarca kilo uyuşturucunun yakalanmasında büyük rol oynadı. Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün 177’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen uyuşturucu bulma uygulaması nefesleri kesti. Valilik binası önünde gerçekleştirilen tatbikatta kutu içersine saklanan uyuşturucu maddesi kısa sürede Luca tarafından bulunurken, kendisine verilen ödül olan topu görünce adeta sevinçten deliye döndü. Bu anlar Bolulu vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

10 Nis 2022 - 14:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.