LÜKS KAÇAK MERCEDESE EL KONULDU

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri büyük bir başarıya imza attı. Asayiş ekipleri, 03 Kasım 2015 günü sıralarında Bolu Merkez sınırlarında bulunan Çaydurt bölgesinde icra edilen yol kontrol faaliyetinde iki farklı otobüs firmasına ait yolcu otobüslerinde çok sayıda kaçak sigara ele geçirilirken, Gürcistan plakalı bir otomobilin yapılan kontrolünde ise kaçak yollardan ülkemizde kullanıldığı belirlendi.

Yapılan açıklamada; 1. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa aykırı olduğu tespit edilen çeşitli markalarda (4.410) paket kaçak (bandrolsüz) sigara ele geçirilmiş olup, Bolu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda, ele geçen malzemeler muhafaza altına alınmış, (2) şüpheli şahıs hakkında da gerekli tahkikata başlanılmıştır.

2. Gürcistan plakalı otomobilin yapılan kontrolünde; aracın Gürcistan uyruklu bir şahıs adına kayıtlı olduğu, ve Türk vatandaşı tarafından kaçak kullanılması nedeniyle 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa aykırı hareket ettiği tespit edilmiş, Bolu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda araç muhafaza altına alınarak Gümrük Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiş ve gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde her türlü kaçakçılığı önlemek maksadıyla gerekli kontrol ve denetimlere aralıksız devam edilecektir denildi. HABER MERKEZİ

04 Kas 2015 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.