Lütfen, çöpünüzü toplayıp gidin

Özellikle hafta sonları yoğun bir tatilci akınına uğrayan ilimizde, mesirelik alanlardaki çöp görüntüleri duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor.

Haber: N. Halid Altundal

Doğal güzellikleri ile ünlü ilimiz Bolu, özellikle hafta sonları tatilci akınına uğruyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan tabiat parkları ve mesirelik alanlar hafta sonu dolup taşarken vatandaşlar doğanın tadını çıkarıyor. Ancak ilimize gelen bazı tatilcilerin piknik alanlarından ayrıldıktan sonra bıraktığı görüntü birçok çevreci vatandaşın tepkisini çekiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Aladağ Beşpınarlar Mesire Alanına giden bazı vatandaşlar gördükleri manzara karşısında sinirlerine hakim olamadılar. Piknik yapanların geride bıraktığı çöp yığınıyla karşılaşan vatandaşlar görüntüleri sosyal medyada paylaşarak, “Bu şekilde bırakıp gideceksiniz bir daha gelmeyin” diye tepki gösterdiler.

12 Ağu 2020 - 00:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.