Manavlar Odası’ndan dolar bozdurana hediye

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, hem hükümete destek olmak hem de sürükle artış halinde olan doların düşmesi için şok bir kampanya başlattı. 300 dolar bozdurana sebze ve meyve hediye edilecek.

Haber: Kasım ŞAHİN

Oda Başkanı Altındal, sosyal paylaşım sitesinden şu açılamayı yaptı; “24 Haziran 2018 seçimlerinden istediği sonuçla çıkan hükümetimiz vatan toprağında yakaladığı ajanı emperyalist devlet Amerika’ya teslim etmediği için bu emperyalist devlet ülkemizi esaret altına almak için bir çok yol denemiştir ve son çare olarak , ekonomimizi hedef alarak ülkemizden aldığı demire %50 , alüminyuma %20 gibi fahiş vergi zammı yaparak dolarda spekülasyona sebep olmuştur . Şimdi Yüce ve Aziz Türk Milletine düşen görev çatısı altında yaşadığı , dedelerinin üzüm hoşafı ve kuru ekmek tüketerek kurduğu bu devletin toprakların da daha çok paylaşarak ve yardımlaşarak devletine sahip çıkmaktır” dedi.

300 DOLAR BOZDUR HEDİYİYE AL

Bu sebeple 13.08.2018 pazartesi günü Bolu pazar yerine 300 dolar bozdurup makbuzu ile gelen her vatandaşımıza 5 kg domates, patates ve soğan çeşitleri karışık olarak odamızın hediyesidir, makbuzların bedeli odamız tarafından ödenecektir. Hoca Ahmet Yesevi’nin söylediği gibi; Tokken Horasanın köpekleri bile şükreder. Mühim olan açken şükredebilmektir. Esir olarak tokyaşayacağımıza, bağımsız olarak aç yaşarız. Bedir savaşındaki peygamberimizin ümmeti gibi Sina çölündeki Yavuzun, İstanbul’un fethindeki Fatihin, Çanakkale’deki Mustafa Kemalin askerleri gibi. Sabredeceğiz,dayanacağız,şükredeceğizve kazanacağız. Biz de savaşları güçlü olanlar değil Allah (cc) kimin yanındaysa o kazanır.

12 Ağu 2018 - 10:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - bırakın bu işleri başkan, hediye edeceğinize ürünlerde indirim yapın. tekelleri kırın yiyorsa tabi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 10:35