MARKA KALKINMA KURULU BAŞKANLIĞI İLİMİZDE

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu toplantısı, beş ilden Kurul üyelerinin katılımıyla Sakarya’da gerçekleştirildi. Yapılan seçimde, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lebibe Özçağlar, Kurul üyelerinin oylarıyla Kurul Başkanlığına seçildi.

MARKA KALKINMA KURULU BAŞKANLIĞI İLİMİZDE
Haber albümü için resme tıklayın
5449 Sayılı Kanun uyarınca Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova illerinde faaliyet gösteren Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı İkinci Olağan Kalkınma Kurulu toplantısı beş ilden Kurul üyelerinin katılımıyla Sakarya’da yapıldı. MARKA’nın 2015 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi sunumu ve değerlendirmesi ile başlayan toplantıda ayrıca iki yıl süreyle görev yapacak Kurul Başkanlık Divanının seçimi gerçekleştirildi. Seçimde Kurul Katip Üyeliği görevini sürdürmekte olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lebibe Özçağlar Kurul Başkanlığı görevine seçilirken, Başkan Vekilliğine Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Eğilmez, katip üyeliklere ise Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ile Yalova Kent Konseyi temsilcisi Hasan Soygüzel seçildi.

Ajansın yıllık faaliyet ve iç denetim raporlarını görüşmek, değerlendirmek ve yönetim kuruluna önerilerde bulunmak, Doğu Marmara Bölgesi’nin sorunlarına ve çözüm önerilerine, tanıtımına, potansiyeline ve önceliklerine yönelik olarak Ajans yönetim kuruluna tavsiyelerde bulunmak, toplantı sonuçlarını Bakanlığa raporlamak ve toplantıya ilişkin bir sonuç bildirisi yayımlamak gibi görevleri yerine getiren Kalkınma Kurulu’na Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı F. Lebibe Özçağlar iki yıl süreyle başkanlık edecek. HABER MERKEZİ


26 Eki 2015 - 18:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.