Mecliste “diyanet” çatlağı!##hb_manset.gif

Diyanet işleri başkanlığının talepleri Bolu İl genel meclisinde tartışmalara neden oldu.   Bolu İl genel meclisinin dün yapılan oturumuna diyanet işleri başkanlığının talepleri damgasını vurdu. Mülkiyeti İl özel...

Diyanet işleri başkanlığının talepleri Bolu İl genel meclisinde tartışmalara neden oldu.

Bolu İl genel meclisinin dün yapılan oturumuna diyanet işleri başkanlığının talepleri damgasını vurdu. Mülkiyeti İl özel idaresine ait olan İzzet Baysal caddesindeki iş merkezinde boş bulunan Z-02,Z-03 ve Z-04 no’lu dükkânların “Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu” ve “Diyanet işleri başkanlığı yayın satış yeri “ olarak kullanılmasına ilişkin plan ve bütçe komisyonundan gelen raporun görüşülmesi sırasında bu dükkânların ücretsiz olarak diyanet işlerine kiralanmasına meclisin CHP’li üyeleri tepki gösterdi. CHP’li il genel meclis üyesi Sabri Fırat ilgili önergeye ret oyu vereceklerini söyledi. Karar oy çokluğuyla kabul edildi. Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklama Ak partili il genel meclis üyeleri yalnızca “Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu”nun ücretsiz olarak diyanet işlerine verildiğini, yayın satış yerlerinin ise ücret karşılığında kiraya verileceğini kira tutarının ise il genel meclisi encümeni tarafından belirleneceğini ifade ettiler.Alınan karar uyarınca diyanet işleri başkanlığı iş merkezinin satılması ya da başka bir işletmeciye kiralanması durumunda mevcut dükkanları şartsız olarak terk edecek.

07 Şub 2013 - 21:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.