Mengen Kampüsü İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bünyesinde, Mengen’de eğitime başlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulunu da...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bünyesinde, Mengen’de eğitime başlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulunu da kapsayacak AİBÜ Mengen Kampüsü için hazırlıklar başladı. AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun; bu kapsamda atölye binası, spor salonu ve çok amaçlı bina ile üniversiteye devredilmesi planlanan Mengen Çok Programlı Lisesini ve yürütülen diğer çalışmaları, yerinde inceledi. Rektör Coşkun, çok hızlı bir şekilde bakım ve onarımların tamamlanıp hem Mengen Meslek Yüksek Okulu hem de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü geniş fiziki olanaklara kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.

13 Kas 2012 - 19:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.