Mengen Orman İşletme Müdürlüğü sanat yapısı çalışmaları başladı

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü 2016 yılı yol yatırım programında yer alan Daren Orman İşletme Şefliği 022 Kod nolu orman yolu ile Yalakkuz Orman İşletme Şefliği 706 Kod nolu orman yollunda yapılacak sanat yapısı işlerine ait etüt çalışmaları tamamlandı.

Haber: Semih BAYKAL

Mengen Orman İşletme Müdürü Hüseyin Şahiner ve Yalakkuz Orman İşletme Şefi Yasin Ceylan tarafından yapılan etüt çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde ihale hazırlıklarına başlandığı bildirildi. Söz konusu yollarda yapılacak kutu menfez ve koruge boru gibi sanat yapılarının tamamlanması ile birlikte, uzun yıllar yolların bozulmadan korunacağı, başta üretim faaliyetleri olmak üzere diğer ormancılık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yapılmasına büyük katkı sağlanacağı belirtildi.

21 Mar 2016 - 18:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.