Mezunlar pilav Gününde buluştu

Gerede Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde geleneksel pilav günü düzenlendi.   Etkinlikte konuşan Okul Müdiresi Fatma Kara, yıllar önce okuldan mezun olan ve yurdun çeşitli bölgelerinde önemli görevler...

Gerede Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde geleneksel pilav günü düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Okul Müdiresi Fatma Kara, yıllar önce okuldan mezun olan ve yurdun çeşitli bölgelerinde önemli görevler üstlenen öğrencileri aralarında görmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Kara, “Geleneksel hale getirdiğimiz Pilav Günü bundan sonra da bu geleneğe bağlı olarak devam ettirilecektir” dedi.

Pilav gününe katılan öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli öğrencilerin yıl boyu yapmış oldukları el sanatları sergisini gezdi. Daha sonra katılımcılara pilav ikram edildi. Etkinliğin sonunda mezun olan öğrenciler keplerini fırlatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler ve doyasıya eğlendiler.

15 Haz 2012 - 20:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.