MHP Bolu teşkilatı Bahçeli’nin yanında

MHP Bolu il başkanı Mustafa Ramazan MHP’nin 10. Olağan Kurultayında oy kullanacak olan 6 kurultay delegesinin de Devlet Bahçeli’ye oy vereceğini söyledi. MHP’nin 10.kurultayında Ramazan’ın yanı sıra Ruhi Aktaş,...

MHP Bolu il başkanı Mustafa Ramazan MHP’nin 10. Olağan Kurultayında oy kullanacak olan 6 kurultay delegesinin de Devlet Bahçeli’ye oy vereceğini söyledi. MHP’nin 10.kurultayında Ramazan’ın yanı sıra Ruhi Aktaş, Çetin Yardemir, Mansur Şen, Celal Beydili ve Murat Ercan’da oy kullanacak.

MHP Bolu il başkanı Mustafa Ramazan 4 Kasım 2012 Pazar günü MHP’nin 10. Olağan Kurultayını yapacağını söyledi. Ramazan, partilerinin üzerinde oynanan her türlü oyun ve dayatmalara rağmen bu ülkenin yıkılmayan tek kalesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sigortası olduğunu belirtti. Ramazan; ”Davamız çok büyük ve kutsal bir davadır. Dışarıdan ahkâm keserek, AKP ve mihraklarına hizmet etmek, acımasız eleştirilerle Partimize ve Liderimize leke sürmeye çalışmak davaya ihanettir. Davamızı ve temsil ettiği partimizin dışında durarak ya da kayıtsız ve ilgisiz kalarak büyütemeyiz. Doğru olan içeride durup, maddi ve manevi katkılarda bulunarak, yapıcı eleştiriler yaparak büyümesini ve yeni hedeflere açılmasını sağlamaktır.” Dedi.

Bahçeli Türk dünyasının bilge lideridir

MHP Bolu il başkanı Mustafa Ramazan sözlerini şu şekilde tamamladı;”Bizler, MHP’nin Bolu yöneticileri olarak aldığımız görev ve sorumluluğun farkında ve görevimizin başındayız. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi sadece MHP’nin değil, sadece Türkiye'nin değil, bütün Türk Dünyasının da geleceği ve teminatı olarak gördüğümüzden dolayı; bilge liderimizle bugüne kadar nasıl yol arkadaşı olduysak, bundan sonrada olmaya devam edeceğimizin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. MHP Bolu İl Teşkilatları olarak yöneticilerimiz ve Üst kurul Delegelerimizle yaptığımız görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere emaneti, Türk Dünyasının Bilge Lideri, Ülkücü Hareketin Önderi Devlet Bahçeli’nin yanında olduğumuzu ve Bolu Teşkilatları olarak 6 delegemiz ile Sayın Devlet Bahçeli’yi destekleyeceğimizi kamuoyuna deklare ediyoruz.”

05 Eki 2012 - 20:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.